Barbiers

TIJDELIJKE KLANTENSTOP!

Door het onverwacht vertrekken van 1 van onze collega's is one agenda ver vooruit vol geboekt. Om dit niet verder te laten oplopen nemen we voorlopig geen nieuwe klanten aan. In maart begint onze nieuwe barbier Johan er aan! Vanaf dan zullen nieuwe klanten terug welkom zijn bij hem! De klantenstop bij Vlad en Jan blijft behouden.

Afspraken van klanten die niet in ons systeem gekend zijn zullen geannuleerd worden.

PS: Ben je al vaste klant en vind je geen plaats in de agenda? Stuur ons even een berichtje op 0471 64 05 59 met je naam en vanaf welk uur dat je kan door de week en zaterdag. Wij zetten je op de wachtlijst en indien er iemand weg valt in de planning contacteren we jou.Meester Barbier Vlad

Vlad Pagu

( Scroll voor meer Barbiers )


Vol passie en ambitie startte ik in december 2014 aan mijn droom, een barbershop waar de man centraal staat en terecht kan voor veel meer dan alleen haar.

Niet tevreden over mijn toenmalige snits ben ik met een tondeuse, die ik cadeau had gekregen van mijn ouders, begonnen met oefenen op mezelf en mijn kameraden met de werkwijzes die ik kon vinden op YouTube.

In 2017 behaalde ik mijn getuigschrift voor barbier in een erkende school te Hasselt en deed ik stage bij de alom geprezen barbier Vegas in Wilsele. Ervaren rotten in het vak hebben me daar al hun kennis doorgegeven in het jaar dat ik er werkte.

Eind 2018 bouwde ik de eerste versie van mijn droomzaak en er staat nog heel veel op het plan!Barbier Jan

Jan


Vanuit de onvrede over mijn snits en hoe mijn baard werd gestyled, kwam ik tot op het punt waar ik mijzelf genoodzaakt voelde om het zelf te doen. Met behulp van verschillende barbiers ter wereld die hun technieken uitlegden op Youtube, ben ik gaan oefenen op mezelf. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een hobby sinds enkele jaren. Nu ik mijn stage in 2019 bij Vlad heb voltooid, kan ik deze hobby op een professionele manier blijven uitoefenen waarbij hij mij steeds stimuleert de lat hoger en hoger te leggen.


Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 17:30
Wo 9:00 – 13:00
Do 13:00 – 20:00
Vr 9:00 – 17:30
Za 12:00 – 18:00

Feestdagen (buiten zo): meestal open
Kerstmis, nieuwjaar: gesloten

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

facebook   Instagram