Barbiers

Meester Barbier Vlad

Vlad Pagu

Vol passie en ambitie startte ik in december 2014 aan mijn droom, een barbershop waar de man centraal staat en terecht kan voor veel meer dan alleen haar.

Niet tevreden over mijn toenmalige snits ben ik met een tondeuse, die ik cadeau had gekregen van mijn ouders, begonnen met oefenen op mezelf en mijn kameraden met de werkwijzes die ik kon vinden op YouTube.

In 2017 behaalde ik mijn getuigschrift voor barbier in een erkende school te Hasselt en deed ik stage bij de alom geprezen barbier Vegas in Wilsele. Ervaren rotten in het vak hebben me daar al hun kennis doorgegeven in het jaar dat ik er werkte.

Eind 2018 bouwde ik de eerste versie van mijn droomzaak en er staat nog heel veel op het plan!

In september 2021 heb ik samen met Johan de mastercursus bij Schorem Rotterdam gevolgd. Dit heeft onze snits op een next level gebracht, een ware droom die uitgekomen is!Barbier Johan

Vlad PaguAl jaren kriebelde het in mijn lichaam om iets te ondernemen, maar wat? Ik hoorde van mijn vrienden altijd hetzelfde, ze waren nooit content over hun haar.

Zelf was ik er ook nooit tevreden over en toen ik op een gegeven moment te veel vrije tijd had, ben ik mijn vrienden hun haar beginnen knippen.

Via een gemeenschappelijke vriendin van Vlad en mij, is het aan zijn oren gekomen dat ik barbier wou worden. Vlad is dan gestart met me op te leiden en ik ben steeds meer beginnen houden van het vak. In september 2021 hebben we samen de barbiercursus gevolgt bij Schorem Rotterdam en vanaf januari 2022 ben ik beginnen werken in zijn zaak.

Op 1 september heb ik mijn stage bij Vlad voltooid na 6 maanden onder zijn begeleiding en kan ik zeggen dat ik het vak goed onder de knie heb.

Bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel!Barbier Jan

Jan


Vanuit de onvrede over mijn snits en hoe mijn baard werd gestyled, kwam ik tot op het punt waar ik mijzelf genoodzaakt voelde om het zelf te doen.

Met behulp van verschillende barbiers ter wereld die hun technieken uitlegden op Youtube, ben ik gaan oefenen op mezelf. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een hobby sinds enkele jaren. Nu ik mijn stage in 2019 bij Vlad heb voltooid, kan ik deze hobby op een professionele manier blijven uitoefenen waarbij hij mij steeds stimuleert de lat hoger en hoger te leggen.


Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 17:30
Wo 9:00 – 13:00
Do 13:00 – 20:00
Vr 9:00 – 17:30
Za 12:00 – 18:00

Feestdagen (buiten zo): meestal open
Kerstmis, nieuwjaar: gesloten

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

facebook   Instagram