Barbiers

Meester Barbier Vlad

Vlad Pagu

( Scroll voor meer Barbiers )


Vol passie en ambitie startte ik in december 2014 aan mijn droom, een barbershop waar de man centraal staat en terecht kan voor veel meer dan alleen haar.

Niet tevreden over mijn toenmalige snits ben ik met een tondeuse, die ik cadeau had gekregen van mijn ouders, begonnen met oefenen op mezelf en mijn kameraden met de werkwijzes die ik kon vinden op YouTube.

In 2017 behaalde ik mijn getuigschrift voor barbier in een erkende school te Hasselt en deed ik stage bij de alom geprezen barbier Vegas in Wilsele. Ervaren rotten in het vak hebben me daar al hun kennis doorgegeven in het jaar dat ik er werkte.

Eind 2018 bouwde ik de eerste versie van mijn droomzaak en er staat nog heel veel op het plan!Barbier Gregory

Greg

( Scroll voor meer Barbiers )


Via Vlad ontdekte ik dat er ook een andere manier bestaat om mannen te knippen en die sprak me veel meer aan dan het gewone kapsalon! Een echte mancave waar er over alles gebabbeld kan worden en waar we de mannen op een old school manier tot in de puntjes verzorgen.

In 2019 heeft Vlad mij volledig zijn kennis door gegeven tijdens de stage dat ik elke week deed. En nu is het aan mij om er voor te zorgen dat ik elke snit tot in de puntjes af werk en dag na dag beter word.

Barbier Jan

Jan


Vanuit de onvrede over mijn snits en hoe mijn baard werd gestyled, kwam ik tot op het punt waar ik mijzelf genoodzaakt voelde om het zelf te doen. Met behulp van verschillende barbiers ter wereld die hun technieken uitlegden op Youtube, ben ik gaan oefenen op mezelf. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een hobby sinds enkele jaren. Nu ik mijn stage in 2019 bij Vlad heb voltooid, kan ik deze hobby op een professionele manier blijven uitoefenen waarbij hij mij steeds stimuleert de lat hoger en hoger te leggen.


Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 20:00
Wo 9:00 – 20:00
Do 13:00 – 20:00
Vr 9:00 – 18:00
Za 12:00 – 18:00

Feestdagen (buiten zo): meestal open
Kerstmis, nieuwjaar: gesloten

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

facebook   Instagram